Pages: [1] 2 3 ... 6
|
 |
|
Author
|
Topic: trening tekma (Read 17498 times)
|
|
slo
|
evo ja predlazem prijateljsku -trening tekmu, izmedju vojvodine i gradnulice, koja bi mogla da se odigra 7. ili 8. jula u zrenjaninu. na utakkmicu bi isla ekipa koja nije mnogo grala ovog proleca, tj mladji tim i novaljije znaci damir stefke zokinjo marko deja rajko nemanja nebojsa nadal boba ........ nadam se da ce se uprava kluba sloziti sa ovim. sto se tice treninga , bice do 10.jula, pa krecu od pocetka augusta neka mi neko posalje sajt ove opreme, ciji katalog nikako da pregledam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drix
|
Pa, ako bi se igrala to bi bilo 7.jula ,subota, pošto fudbaleri nedeljom imaju tekme...sutra ću im reći za predlog...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rajko
|
Ja mislim da ce to biti utakmica sezone ... josh samo da nauchim pravila 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marko
|
Slo, sto ne dodas Bastu i Shiketa na taj spisak, oni bi billi znatno pojacanje. 
|
|
|
|
|
|
Marko
|
|
|
|
slo
|
samo sam naveo neka imena. uglavnom isli bi mladja ekipa, plus novajlije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
zokinho
|
ja sam za! valjda cu moci da idem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I W A N
|
Јел то значи да онај предлог, што је та утакмица требала да се игра сутра, отпада? 
|
|
|
|
|
|
take it easy
|
|
|
vojvodjanin
Petlic
|
evo ja predlazem prijateljsku -trening tekmu, izmedju vojvodine i gradnulice, koja bi mogla da se odigra 7. ili 8. jula u zrenjaninu. na utakkmicu bi isla ekipa koja nije mnogo grala ovog proleca, tj mladji tim i novaljije znaci damir stefke zokinjo marko deja rajko nemanja nebojsa nadal boba ........ nadam se da ce se uprava kluba sloziti sa ovim. sto se tice treninga , bice do 10.jula, pa krecu od pocetka augusta neka mi neko posalje sajt ove opreme, ciji katalog nikako da pregledam  Moze. Nama su se najavili i Juniori pa cemo mozda da napravimo i neki trijagonale, sa po 5 ininga.Sta mislis o tome?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Mislim, hehe
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
vojvodjanin
Petlic
|
Mislim, hehe
Al nemoj puno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^ vRBa ^^
|
SUBOTA 11h,zar ne?
|
|
|
|
|
|
-=> NS & ZR ZAUVEK U SARADNJI <=- (protiv bg - a  )
|
|
|
|
|
|
^^ vRBa ^^
|
|
|
|
|
|
|
-=> NS & ZR ZAUVEK U SARADNJI <=- (protiv bg - a  )
|
|
|
|
slo
|
bolje ej u 15h ja mislim da necu moci pre 12 h
|
|
|
|
|