Pages: [1]
|
 |
|
Author
|
Topic: Kladionica BC Vojvodine: (Read 2185 times)
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Sa obzirom da je nas dosta "zavisno" od kladionice,evo prilike i da ovde napravimo neku vrstu...
BC Vojvodina-BC Gradnulica
1-1.25 2-3.5
Prva izmena 0-3 poena - 1.70 25+ poena na utakmici :1.75
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
|
|
dumilns
|
Ne znam samo dal si spreman da isplatis dobitak. I definisi "dosta" (verovatno si mislio Basta)
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Ne znam samo dal si spreman da isplatis dobitak. I definisi "dosta" (verovatno si mislio Basta)
ma nema ni uplate ni isplate...to je zajebancija...ne,nisam mislio Basta nego dosta... U svakom slucaju,Dule (Vojvodina) je organizovao da dodje Firma 
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

VOJVODINA U SRCU!
|
ma nema ni uplate ni isplate...to je zajebancija...ne,nisam mislio Basta nego dosta... U svakom slucaju,Dule (Vojvodina) je organizovao da dodje Firma  Ja sam obecavao navijanje ukoliko prodjete u finale, a sad da li ce biti na prijateljskoj,...
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
ma nema ni uplate ni isplate...to je zajebancija...ne,nisam mislio Basta nego dosta... U svakom slucaju,Dule (Vojvodina) je organizovao da dodje Firma  Ja sam obecavao navijanje ukoliko prodjete u finale, a sad da li ce biti na prijateljskoj,... Ma ovo je finale.............................................................ko pobedi ili udari faul bol do stranda ide na olimpijadu 
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

VOJVODINA U SRCU!
|
Ajde ulazem 100 evara na Vosu, kad je isplata? 
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
|
Shike
|
Stavi mi MILON na...... 2-1(35 kvota) 
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

VOJVODINA U SRCU!
|
Ajde ulazem 100 evara na Vosu, kad je isplata?  CEKAM ISPLATU OD KLUBA ILI BASTE!
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Ajde ulazem 100 evara na Vosu, kad je isplata?  CEKAM ISPLATU OD KLUBA ILI BASTE! Ti meni nisi dao 100 evra,tiket nije prosao kroz klubski kompjuter...tako da nema nista od isplate...  Sledeci put uplati na vreme  U svakom slucaju,cestitam pogodio si kvotu 1,25 
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
Pages: [1]