Pages: 1 [2]
|
 |
|
Author
|
Topic: Prijateljska sa Zrenjaninom ned,2 nov (Read 5497 times)
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Tako je, posebno bih pohvalio zapisnicara. Bravo za zapisnicara! 
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
|
Dule_Vojvodina
Prvotimac

VOJVODINA U SRCU!
|
Hvala, hvala, svaka cast za prvi post! DOBRODOSAO NA FORUM!
|
|
|
|
|
|
VOJVODINA PRVA LJUBAV 
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Hvala, hvala, svaka cast za prvi post! DOBRODOSAO NA FORUM! Jao nemoj i on da krene da se hakerise 
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
dumilns
|
Ovako, Najvise sam imao sumnje u pitching i kontao sam da ce biti svega (BB, WP, HBP), narocito zato sto se juniorski pitcher-i nisu pokazali u ranijim izdanjima, a realno ni ne vezbaju pitcing na treninzima. Medjutim, iznenadio me je Shike, prijatno i ljubazno. Bilo je tu svega, al u znatno podnosljivijoj meri, sto je posledica neiskustva na brdu. Breaking je bio na zadovoljavajucem nivou. Nervoza je i dalje bila prisutna i to je razlog za toliko poena Zrenjanina (cak je nekom na terenu rekao da se ne nervira  . Dalje, Meca se odlicno pokazao na debiju. Bacao je 1 inning i sva 3 strike out-a. Fast definitivno ima, breaking mora da radi, a krajnje je vreme da pocne da trenira i pitching. Basta standardno dobar na cathing-u, na pitching ne bi trosio reci, al svakako je znacajan deo tima, i sigurno, svaka utakmica sa njim u ekipi i bez njega nije ista, kako zbog atmosfere, tako i zbog zalaganja. Infield i outfield, iako je bilo neizbeznih gresaka, zadovoljio je. Batting je sasvim druga prica. Ocigledno, cela nasa ekipa ima problem sa pitcher-ima koji sporije bacaju. Inace, Nele nije, uopste los pitcher, za nase uslove. Ne sheta previse i ima solidan breaking, kad nije nervozan i kad misli samo na pitching, a ne na to sta drugi na terenu rade. Posebno bi pohvalio i Milana i Zavisu, koji su posle samo par treninga odigrali prvu tekmu. Prvo, pa musko. Sigurno ce biti nesto od obojice...
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
|
Shike
|
MVPUdarnje to CELOM nasem timu ne ide,tako da bi trebali jos mnogo da radimo po tom pitanju! Piching bi morali da vezbamo jer nece Milan moci da baca jos 100 godina,a niti ce toliko trenirati!Tako da ja mislim da bih trebali po 50 loptica bacamo par nas na treningu,i 1 kecer bi bio dovoljan a ne svako svakom da kecuje jer i kecer mora jos mnogo da uci,kada se sta radi i na koliko auta!I jos nesto MORA SE REDOVNIJE DOLAZITI NA TRENINGE I U VECEM BROJU!!! jer nemozemo da vezbamo sa jednim timom,a da igramo sa drugim!Ja se nadam da ce biti jos utakmica gde cemo videti sta nam nevalja(a nadam se da ce sve valjati) i sta treba da vezbamo!!!Ako nesto jos nisam napisao vi dodajte, ALI BEZ ZAJEBANCIJE! PS.Ako vam ja kazem bez zajebancije ondak... 
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
Ovako, Najvise sam imao sumnje u pitching i kontao sam da ce biti svega (BB, WP, HBP), narocito zato sto se juniorski pitcher-i nisu pokazali u ranijim izdanjima, a realno ni ne vezbaju pitcing na treninzima. Medjutim, iznenadio me je Shike, prijatno i ljubazno. Bilo je tu svega, al u znatno podnosljivijoj meri, sto je posledica neiskustva na brdu. Breaking je bio na zadovoljavajucem nivou. Nervoza je i dalje bila prisutna i to je razlog za toliko poena Zrenjanina (cak je nekom na terenu rekao da se ne nervira  . Dalje, Meca se odlicno pokazao na debiju. Bacao je 1 inning i sva 3 strike out-a. Fast definitivno ima, breaking mora da radi, a krajnje je vreme da pocne da trenira i pitching. Basta standardno dobar na cathing-u, na pitching ne bi trosio reci, al svakako je znacajan deo tima, i sigurno, svaka utakmica sa njim u ekipi i bez njega nije ista, kako zbog atmosfere, tako i zbog zalaganja. Infield i outfield, iako je bilo neizbeznih gresaka, zadovoljio je. Batting je sasvim druga prica. Ocigledno, cela nasa ekipa ima problem sa pitcher-ima koji sporije bacaju. Inace, Nele nije, uopste los pitcher, za nase uslove. Ne sheta previse i ima solidan breaking, kad nije nervozan i kad misli samo na pitching, a ne na to sta drugi na terenu rade. Posebno bi pohvalio i Milana i Zavisu, koji su posle samo par treninga odigrali prvu tekmu. Prvo, pa musko. Sigurno ce biti nesto od obojice... Ja priznajem da sam zasrao 1 poen (kad sam promasio Gencela na trecoj,kad je Bore usao),a ovako sam imao par gresaka zato sto sam se uplasio da me lopta ne pogodi opet u ruku...Zaboravio sam da pohvalim Zavisu,i njemu svaka cast,vidi se da se novi momci trude i zelim im da tako nastave i da ne odustanu od bejzbola!
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
dumilns
|
Kragujevcani su danas izrazili zelju da igramo za vikend u NS ili BG, al po vremenskim prognozama tesko...
|
|
|
|
|
|
We are the Shore Champions 2006
|
|
|
Basta
Prvotimac

Ljubazan je bio...
|
|
|
|
|
|
|
Brus Li,strasan covek...
|
|
|
|
Shike
|
Takodje ali u BG-u zbog terena!I kesh & the money... 
|
|
|
|
|
|
"Jebes ucenje Uci Jebanje"
|
|
|
Basta
Prvotimac